Tubidy - Mp3 & Audio Streaming

Tubidy - Mp3 & Audio Streaming voor iPhone

Vereenvoudigde audioweergave

Tubidy is een gratis multimediatoepassing gemaakt door Ayoub BOUGSID. Met de audiospeler kunt u muziek streamen, ongeacht of deze online is of lokaal op mobiele apparaten is opgeslagen. Het maakt ook verbinding met SoundCloud-account en kan gemakkelijk worden afgespeeld.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Speel muziek af van een offline muziekbibliotheek
  • Muziek streamen van de SoundCloud-client
  • Geen abonnementslimiet
  • Afspeellijstrangschikking en shuffle / repeat-functie

TEGEN

  • Vereist SoundCloud-account
  • Kan geen online liedjes downloaden
  • Mag niet alle soorten muziekbestandsformaten afspelen
  • Geen mogelijkheden voor audio-aanpassing

Gemiddeld
6

Tubidy is een gratis multimediatoepassing gemaakt door Ayoub BOUGSID. Met de audiospeler kunt u muziek streamen, ongeacht of deze online is of lokaal op mobiele apparaten is opgeslagen. Het maakt ook verbinding met SoundCloud-account en kan gemakkelijk worden afgespeeld.

Compatibiliteit met SoundCloud

Tubidy is een muziekspeler van derden voor het eenvoudig afspelen van muziek, ongeacht of deze offline of online is. Het heeft mogelijkheden meer dan het tonen van een liedjeslijst. Gebruikers kunnen eenvoudig verbinding maken op een SoundCloud-client als ze een persoonlijke afspeellijst hebben. Ze kunnen hun afspeellijst ook in de applicatie instellen als ze er nog geen hebben gemaakt. Een van de voordelen is dat gebruikers gratis toegang hebben tot hun SoundCloud-muziek zonder abonnementlimiet. Gemakkelijke toegang tot SoundCloud is zeer ideaal voor gevallen waarbij een afspeellijst nodig is voor een sociale bijeenkomst en er geen vooraf geüploade nummers op de mediaspeler staan. Gebruikers kunnen onbeperkt genieten van muziek wanneer ze willen met de SoundCloud-clienttoegang van de toepassing. Deze applicatie maakt sneller zoeken naar muziek mogelijk voor alles wat offline of online is opgeslagen, evenals voor toegang tot zijn eigen liedjesbibliotheek.

Onmiddellijk nummers ontvangen

De applicatie biedt een aangename ervaring bij het afspelen of streamen van muziek. Het heeft een intuïtieve gebruikersinterface met een mooie uitstraling. Aan de andere kant zijn er slechts beperkte opties om de audio aan te passen, wat op de een of andere manier cruciaal is voor een multimediaspeler. Elk nummer wordt weergegeven op genres voor een consistent thema. Gebruikers kunnen eenvoudig naar het nummer van hun keuze zoeken door de parameters zoals naam van het nummer, albumnaam, artiest of nummer te gebruiken. Er zijn miljoenen nummers beschikbaar om vanuit de enorme bibliotheek van de applicatie mee te luisteren. Nummers in de afspeellijst kunnen opnieuw worden geschakeld via de modus Shuffle en Repeat. De applicatie kan muziek afspelen, zelfs als deze op de achtergrond wordt uitgevoerd.

Directe toegang tot muziek

Tubidy kan muziek krijgen van offline en online bronnen zolang er nummers zijn opgeslagen in de lokale muziekbibliotheek of in het SoundCloud-account. Gebruikers openen eenvoudig de applicatie om muziek te spelen, waar ze ook zijn.

Meeste downloads Utilities & Tools voor iphone

Tubidy - Mp3 & Audio Streaming

Download

Tubidy - Mp3 & Audio Streaming 2

Beoordelingen about Tubidy - Mp3 & Audio Streaming

Promotie×